ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΑ

Νέα εκτός έδρας νίκη για το Ν.Ο.Χ. 7-5 τη Ν.Ε. Πατρών

Νέα εκτός έδρας νίκη για το Ν.Ο.Χ. 7-5 τη Ν.Ε. Πατρών
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι υδατοσφαιριστές του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδος οι οποίοι επικράτησαν με 7-5 της Ναυτικής Ένωσης Πατρών και διατηρήθηκαν στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας. 

Η ομάδα της Χαλκίδας ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και προηγήθηκε με 3-0 στο 7ο λεπτό του αγώνα, γεγονός που έδειχνε ότι θα περνούσε ένα εύκολο απόγευμα στην πρωτεύουσα της Αχαΐας. Οι γηπεδούχοι όμως, εκμεταλλευόμενοι την όποια χαλάρωση των παικτών της ομάδας μας, σε συνδυασμό με την ευνοϊκή προς το πρόσωπό τους διαιτησία (12-6 οι ποινές), κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια  (5-5) 4 λεπτά και 31 δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Σ’ εκείνο το σημείο οι αθλητές του Δημήτρη Σελετόπουλου αντέδρασαν και με 2 γρήγορα γκολ έφυγαν με τους 3 βαθμούς της νίκης από το Α. Πεπανός. Την ερχόμενη Κυριακή 2/4/2017 και ώρα 16.00 ο Ν.Ο.Χ. υποδέχεται στο κολυμβητήριο της Χαλκίδας τον Ο.Υ.Κ. Βόλου με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας χρειάζεται τη βοήθεια και τη στήριξη όλων των Χαλκιδέων φίλων του αθλήματος, στην προσπάθεια που κάνει να διατηρήσει το εντός έδρας αήττητο και να συνεχίσει με νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.   

Στην αποστολή της ομάδας του Ν.Ο.Χ. συμμετείχαν οι υδατοσφαιριστές: Δημήτρης Πουλής, Αντώνης Τρίκας (τερματοφύλακες), Νίκος Κοκάλας (1 γκολ) , Σαμπάτης Ορφανάκος, Πάρης Γάτος, Γιάννης Αλαφάκης (αρχηγός), Νίκος Οικονόμου, Παύλος Μερκουριάδης (1 γκολ), Κων/νος Κόρακας (2 γκολ), Νίκος Αθανασίου, Κων/νος Μπουρνάζος (3 γκολ), Νίκος Μερκουριάδης, Νίκος Βλάχος, Κοκορίκος Παναγιώτης Προπονητής: Δημήτρης Σελετόπουλος- Έφορος τμήματος υδατοσφαίρισης: Δημήτρης Βλάχος

Σκορ αγώνα: 5-7. Tα 8λεπτα 2-3, 0-1, 2-1, 1-2

πηγή: www.eviaportal.gr