ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΑ

Έλεγχο στα Κλειστά Γυμναστήρια του Δήμου Χαλκιδέων πραγματοποίησε ο Χρήστος Παγώνης

Προκειμένου να υπάρξει απόλυτη ετοιμότητα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Νέων Ανδρών Β΄κατηγορίας, που θα διεξαχθεί από τις 15 μέχρι τις 24 Ιουλίου 2016 στη Χαλκίδα, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χ. Παγώνης, επισκέφθηκε την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου τα Κλειστά Γυμναστήρια που θα χρησιμοποιηθούν για τη διοργάνωση αυτή. 

Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου
 Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου

Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου
Τον Δήμαρχο συνόδευαν η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Λ. Ζλακώνη, ο Αντιπρόεδρος Κ. Αναγνωστάκης και υπηρεσιακοί παράγοντες.


Έγιναν επισκέψεις κατά σειρά, στο Κλειστό Γυμναστήριο “Χαλκιά-Αναστασιάδη”στην περιοχή της πρώην Πειραϊκής Πατραϊκής, στο ΔΑΚ Χαλκίδας (δίπλα στο Κολυμβητήριο), στο Κλειστό Αυλίδας και στο Κλειστό Κανήθου.


 




Με βάση τις υποδείξεις που έχουν κάνει εκπρόσωποι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπάσκετ, από την ανάληψη της διοργάνωσης από τον Δήμο Χαλκιδέων, καταγράφηκαν οι παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν και στα τέσσερα γήπεδα, από τα οποία δύο (Κανήθου και ΔΑΚ) θα χρησιμοποιηθούν για τους αγώνες και τα άλλα δύο για προπονητήρια.



Ήδη ο Δήμαρχος έδωσε κατευθύνσεις στους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου για να δρομολογηθούν οι εργασίες που απαιτούνται να γίνουν.



Παράλληλα, αύριο Τρίτη 12 Ιανουαρίου στο Δημαρχείο Χαλκίδας, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη για οργανωτικά θέματα των αγώνων, στην οποία θα παραστεί και ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Παναγιώτης Τσαγκρώνης.




 

Σημειώνεται ότι κατά την παρουσία του στο ΔΑΚ, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων επισκέφθηκε και το Κολυμβητήριο Χαλκίδας, όπου είδε τις εκτεταμένες φθορές στις σωληνώσεις του μηχανοστασίου, που υφίστανται εδώ και δεκαετίες.



Όπως είναι γνωστό, τους επόμενους μήνες έχει προγραμματιστεί ριζική επισκευή, όλων αυτών των φθορών, έτσι ώστε το Κολυμβητήριο να παρέχει πλήρη ασφάλεια κατά τη λειτουργία του.